Centrul Horia Motoi | Asociatia pentru ajutorarea copiilor cu autism din Romania

    LSI - Learning Styles Inventory

LSI - Learning Styles Inventory investighează temperamentul copilului și felul în care acesta influențează preferințele și stilul său de învățare. LSI se adresează copiilor cu vârsta peste 8 ani. 

LSI este un instrument foarte util pentru părinți și profesori, deoarece le permite acestora să înțeleagă modul de interacțiune al copilului cu mediul școlii, felul în care acesta poate învăța cel mai bine și cum poate fi sprijinit pentru obținerea celor mai bune rezultate.

LSI măsoară preferințele elevilor pentru 8 stiluri de bază, grupate în 4 perechi de scale: Extravert sau Introvert, Practic sau Imaginativ, Rațional sau Emoțional și Organizat sau Flexibil.

LSI este un instrument profesionist de orientare școlară utilizat la scară mondială iar varianta adaptată pentru România este disponibilă pe platforma Parenting Romania, accesând link-ul de mai jos:
http://www.parentingromania.ro/produs/lsi/

Puteți beneficia de 20% discount la achiziția LSI sau a oricărui chestionar disponibil pe platforma Parenting Romania dacă, după ce adăugați în coșul de cumpărături testele ce vă interesează, folosiți codul promoțional: HMOTOI

Printscreen: