Centrul Horia Motoi | Asociatia pentru ajutorarea copiilor cu autism din Romania


    Putin cate putin. Descarca formularul de 3.5%

    Termen limita pentru depuneri: 25 mai 2021

 

Potrivit Codului Fiscal in vigoare si a noilor proceduri, contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze, in fiecare an, 3.5% din impozitul pe venitul lor, catre o asociatie nonprofit acreditata ca si furnizor de servicii sociale.

 

   De ce sa directionez 3.5%?

 

Pentru ca este modul cel mai simplu in care puteti sustine o organizatie sau o cauza in care credeti. Puteti face un gest nobil, de responsabilitate sociala, fara a cheltui nimic.

 

   Cat ma costa sa directionez 3.5%?

 

Nu va costa nimic. 3.5%  nu implică niciun fel de cost pentru dumneavoastră: banii pe care alegeţi să îi orientaţi către un ONG ar reveni oricum statului. Altfel spus, sunt bani pe care ii platiti oricum, insa acum aveti posibilitatea de a decide catre cine se duc.

 

   De ce date si documente am nevoie pentru completarea declaratiei 230?

 

Puteţi descărca declaraţia 230 aici.

     In el este nevoie sa completati doar campul I (DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI) si sa semnati in casuta “Semnatura contribuabilului”. Datele de identificare ale Asociatiei noastre (Asociatia pentru Ajutorarea Copiilor cu Autism din Romania “Horia Motoi” sunt deja trecute).
Nu este nevoie sa cunoasteti suma exacta pe care o puteti directiona prin intermediul acestei declaratii, deoarece ea va fi calculata de Administratia Financiara.

 
   Unde se depun declaratiile 230?

 

Daca va este mai simplu, puteti sa le trimiteti la sediul nostru din Str Alex. Papiu Ilarian, nr 15, parter, interfon 1, sector 3, Bucuresti si ne vom ocupa noi de depunerea lor.
Insa daca doriti le puteti depune personal ori le puteti trimite cu mentiunea recomandat prin posta, la Administratia Financiara de care apartineti cu domiciliul.

 

   Iti multumim ca iti pasa si te imbratisam cu drag!

 

Pentru orice detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la telefon 0735.858.875 sau e-mail office@centrul-horiamotoi.ro