inapoi spre testimoniale

Primul lucru pe care l-am invatat despre autism a fost ca trebuie sa facem ceva acum! Nu maine, nu mai incolo, ci acum.

Despre Horia Motoi am aflat de la niste prieteni care aveau niste prieteni ai caror copii... poveste clasica. Despre Cristina si Radu stiam demult... Le stiam povestea cu mult inainte ca D sa se nasca. M-a miscat atunci puterea unor parinti de a face imposibilul pentru copilul lor si . . . atat.

Apoi autismul a venit peste noi cu o avalansa de temeri, spaime, emotii, intrebari. Am intrat repede in familia Horia Motoi sau ei in familia noastra si impreuna am format echipa potrivita pentru a-l aduce pe D acasa. Pentru ca da, acesta este primul gand care imi vine in minte cand vorbesc despre Horia Motoi si da, mi-au adus copilul acasa.

D. avea 2 ani si jumatate, nu stia prea multe despre ce se intampla in jurul lui, nu vorbea, nu arata cu degetul, nu stia culorile, formele, animalele si cam tot ce ii placea era sa se joace cu apa si sa priveasca rotile masinilor.

Am ales ABA pentru D.,un mod de viata mai mult decat o stiinta sau o terapie. O modalitate perfecta de a-l integra in ceea ce oamenii numesc normalitate. Iar Horia Motoi a fost alegerea potrivita. Oameni calzi si iubitori ne-au deschis usile, ne-au invatat si ne-au indrumat, au sters lacrimi si au dat sperante.

Donații

Fiecare gest contează!

Cum Donez?
Donatiii

Adresa: Strada Papiu Ilarian nr. 15, interfon 01, sector 3, București
Telefon: 0722.402.288
E-mail: office@centrul-horiamotoi.ro

Program: luni-vineri: 10:00 - 18:00
Banca ING, sucursala Dristor IBAN RO39INGB0000999908963688

placeholder image